AVG / PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Via de website www.magicbodyfashion.com

van MAGIC Bodyfashion BV gevestigd in Nederland worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. MAGIC Bodyfashion BV respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

GEBRUIK VAN UW GEGEVENS

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo kunt u uw gegevens achterlaten bij het plaatsen van een order of reactie op www.magicbodyfashion.com Verder biedt de website de mogelijkheid om documentatie of de brochure aan te vragen, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw aanvraag te behandelen. Tot slot kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Wij verwerken van u de volgende gegevens (mede afhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • IP-adres
  • Bankgegevens i.v.m. betaling aan MAGIC Bodyfashion BV of een (retour) betaling van MAGIC Bodyfashion BV aan U.

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • u gebruik laten maken van onze dienstverlening
  • het afnemen van diensten via de website en het gebruikmaken van de functionaliteiten van de website
  • het afhandelen van uw aanvragen en het informeren over het verloop daarvan.
  • het verzenden van orders en-of (gepersonaliseerde) nieuwsbrieven
  • het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via de website en email
Bewaartermijnen:

Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren en/of u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief:

Wij kunnen, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven, per e-mail contact met u opnemen en onze nieuwsbrief toezenden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

Beveiliging:

Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen. Verstrekking aan derden:
MAGIC Bodyfashion BV verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Aanpassen van uw gegevens:
Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens.
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@magicbodyfashion.com

Profilering:
Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor profilering. Hierbij komen we op basis van uw persoonsgegevens tot één of meerdere profielen. Met deze profielen kunnen wij u betere en gerichtere commerciële aanbiedingen doen. Uiteraard heeft waarborging van uw privacy hierbij de hoogste prioriteit.

Cookies: MAGIC Bodyfashion BV hecht veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de website en de diensten. Om deze reden maakt MAGIC Bodyfashion BV gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Bij gebruik van onze website geeft u toestemming om alle cookies en plug-ins te gebruiken zoals omschreven in deze privacy- en cookieverklaring. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. Wij maken gebruik van de volgende applicaties: Analytics, Facebook Social Plugins, Google+ Platform, Twitter Button, Google AdWords Conversion.

Wij gebruiken deze cookies voor de volgende doeleinden:

  • het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzage in hoe onze website en nieuwsbrieven worden gebruikt door de bezoekers of lezers;
  • het optimaliseren van onze diensten;  
  • het afstemmen van content op onze website en in onze nieuwsbrieven, op basis van uw interesses en aan de hand van uw klik- en surfgedrag.

Wij hebben geen controle over wat de aanbieders van bovenstaande applicaties zelf met de cookies doen. Voor meer informatie over deze aanbieders en hoe zij met cookies omgaan, bekijkt u de privacy verklaringen (let op: deze kunnen regelmatig wijzigen) van deze partijen.

OVER DEZE VERKLARING

Websites van derden:
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Autoriteit Persoonsgegevens: Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Contactgegevens: Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met MAGIC Bodyfashion BV via:

Twentepoort West 51
7609 RD Almelo
Nederland
Tel: 0546-727300
e-mail: info@magicbodyfashion.com

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 3 mei 2018  

Schrijf je nu in voor de MAGIC nieuwsbrief
MAGIC accepteert de volgende credit cards
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
Je kan ons ook vinden op: